Frequently Asked Questions

Våra konsulter har olika bakgrund och utbildning för att kunna hantera många olika tjänster. Vi utför alla uppdrag fackmannamässigt för branschen. Därutöver har våra konsulter en intern kurs för att kunna utföra uppdraget på bästa sätt och identifiera utvecklingspotential. 

Vi arbetar över hela Europa men med störst fokus på Sverige och Norden. 

Det beror på många olika faktorer, kontakta oss så tar vi gärna fram ett unikt prisförslag för just er!

Det beror på kundens önskemål och övriga detaljer kring uppdraget. Vi kan hyra ut konsulter som ett bemanningsföretag eller erbjuda konsulter som anställs direkt hos kunden för att utföra uppdraget. I detta fall kommer inte ens HR avdelningen veta om att våra konsulter utför ett uppdrag och kan därmed ge er en rättvisande bild av ert företag. 

Vi är ett företag som nischat oss på ”Undercover Anställda” uppdrag. Vi hjälper er spara pengar, arbetstid, få en nöjdare personal, upptäcka interna stölder och kartlägga utvecklingspotential. Vi ger er tillgång till feedback från anställda som är mycket svår att få fram i en enkät då vi kan ställa följdfrågor på ett naturligt sätt som enkäter saknar möjlighet till. 

Vi handplockar vanligtvis vår personal efter de tjänster våra kunder söker. Annars arbetar vi med ett rekryteringsbolag för att inte våra konsulter ska kopplas till Green Inspection och risker att upptäckas på uppdrag. 

Övriga frågor?

Lämna ett meddelande så kontaktar vi er inom kort!