Vad vi gör?

Green Inspection hjälper er se verksamheten ur personalens ögon, vi hjälper er identifiera möjligheter och förbättringspotential som kan hjälpa er spara tid, pengar och få en nöjdare personal. Våra konsulter arbetar undercover tillsammans med er övriga personal i den dagliga verksamheten, vi arbetar i de system er personal arbetar, vi talar med kollegor vid kaffemaskinen och vi hör personalens ärliga åsikter om er arbetsplats, förbättringspotential och irritation på arbetsdagen. Vi får fram feedback som vanligtvis anställda inte säger till cheferna, varken anonymt i en enkät eller personligen. Vi hjälper er verksamhet utvecklas! 

Hur vi arbetar?

Våra konsulter går undercover i er egen verksamhet, endast ett fåtal medlemmar i ledningsgruppen vet om projektet. Genom att våra konsulter arbetar i den dagliga verksamheten och inte utger sig för att företräda företagets ledning kommer vi samla in feedback som vanligtvis ledningen aldrig får del av. Det kan handla om allt ifrån arbetsrutiner som kan förbättras, system som behöver bytas eller ett missnöje bland personalen. Våra konsulter är utbildade för att på ett naturligt sätt samla in information kring er verksamhet som vi presenterar i en slutrapport med förbättringsförslag, detaljerad information kring vad vi tagit reda på, mm. 

Men behövs verkligen våra tjänster? 
Om ni någon gång sett tv programmet ”undercover boss” inser ni nog att många anställda har idéer och feedback som aldrig ledningen känner till. En enkät i all ära, men att gå undercover som anställda ger en möjlighet att på djupet undersöka ev förbättringsområden i verksamheten. 

Varför arbeta med Green Inspection?

Vi är ett nischat företag på tjänsten ”undercover anställda” våra konsulter är specialister på att upptäcka utvecklingspotential i verksamheten, detta tillsammans med skickliga projektledare gör att vi kan hjälpa er utforma ett projekt för just era behov. Vill ni få en detaljerad insyn i hur ni kan utveckla er verksamhet? Ta reda på ev missnöje bland personalen? Eller något helt annat? Då är vi rätt partner för er!